Noblessehorses

Uppåt

 

 

Massage för häst

Vi kan erbjuda hästrehabilitering med massage (Genuin svensk massage) och elektroterapibehandling. Den hästmassage utbildningen som jag har är en djupgående massage som ger bra resultat. Använd massagen förebyggande eller som behandling efter det att du har fått problem. Jag kan åka hem till ditt stall för behandling eller så kommer du och din häst hit för en behandling. Du kan då välja att lämna din häst här för en eller flera dagar för uppföljande behandlingar. Bra om du har en bit att åka. Priser längre ner.

Jag är utbildad till fysioterapeut i genuin svensk massage. Det är en lite tuffare massageform som går på djupet och som ger mycket bra resultat. Jag börjar med en besiktning av din häst för att hitta ev. problem eller saker som kan bli problem. Efter det så behandlar jag din häst. Har hästen större problem så behandlas bara det området för att maximera effekten där den behövs och för att hästen ska klara av och ta hand om ev. svullnad som kan bli på en muskel i sämre kondition. Jag kan även visa dig stretching som du kan arbeta med själv, både som förebyggande och som behandling. Jag använder även elektroterapi.

Elektroterapin är jättebra när det är muskler som du inte kan komma åt att massera eller om hästen har mycket ont så kan jag börja med ström för att minska stelhet och smärta, carpal problem (framknä), smärtlindring, ta bort eller minska svullnader eller för att hjälpa kroppens läkning vid sår.  Jag vill att hästen är torr när jag kommer.

 Stallet vi har är ett kallt stall, med tre boxar ca. 10 kvm/styck. Behandling kan även göras hos mig. Du kan lämna din häst här för behandling i en eller flera dagar.

Vi erbjuder:

¤Massage och stretching- behandling och förebyggande

¤Elektroterapi- behandling

¤Hästhotell och/eller rehab

¤Massage människa

Priser inkl moms:

Behandling/ar för en häst ca: 1 timme.                                    600:-

Hästhotell inkl mat och skötsel per dygn. Vid behandling.    100:-

Behandling av häst hos mig.                                                      450:-

Resa per mil vid hembesök.                                                        25:-

Behandling människa massage & elektroterapi. 30Min          350:-

Alla priser inkl moms. Företaget innehar F-skatt.

  

 

www.noblessehorses.com  Webmaster: Jeanette Svensson jeanette@noblessehorses.com