Noblessehorses

Uppåt

 

 

 

Vi har gårdsbutik med försäljning av gårdsproducerat kött från våran diko besättning och bisonbesättning. Säljer även western utrustning i butiken.

Jeanette är godkänd domare i Exca, Extreme cowboy race och western domare i WRAS. Exca är en western gren där man har både bedömning och tid och även bedömer horsemanship. Jag åker gärna ut på domaruppdrag, kurser eller prova på tävling inom extreme cowboy race. Åtar mig gärna domaruppdrag i westerngrenar (Wras)

Tävlar i western och har gjort det i 12 år. Mest intresserad av reining, western riding och kogrenar men provar ibland andra grenar också.

Tävlade tidigare i distans i 7-8 år med två araber. Väldigt trevlig tävlingsform men kräver mycket träningstid om man kommer upp på längre distanser. Jag stannade vid 80 km.

Jag och min familj bor på en gård i Trädet, Västergötland. Mellan Falköping och Ulricehamn. Vi driver lantbruk och föder upp bison. Vi har två hundar,Berta och Bianca. Våra dalmatiner, Berta Bravad. Hon är född maj 2011. Lucifer (lusse) är korad med 229 poäng och bevakningshund. Lusse finns inte längre hos oss då åldern kom ikapp honom.

 

Jag är utbildad till proffesionell häst massage terapeut i genuin svensk massage och massage terapeut för människa.

Jeanette Svensson  Högagärdet 523 78 TRÄDET, Sweden  0706-171720, 0046 706171720.

E-posta till mig om du vill veta mer.

E- mail  jeanette@noblessehorses.com

Send me a e-mail if you want to know more. jeanette@noblessehorses.com

 

Achaltekeer hingsten Roshin och jag. Foto: Elisabeth Däljemar      Quarterhingsten Spöket och jag. Foto: Isabella Svensson.

www.noblessehorses.com  Webmaster: Jeanette Svensson jeanette@noblessehorses.com